Bestel kerstpakketten via kerstpakketonline.nl en dit kun je verwachten

Als jij je kerstpakketten via kerstpakketonline.nl bestelt dit jaar, dan kun je een volledige ontzorging verwachten. Deze specialist heeft een enorm aanbod met meer dan 800 verschillende kerstpakketten om uit te kiezen. Alle pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en met zorg ingepakt, dus je weet zeker dat je daar direct indruk mee zult maken. Maar deze winkel gaat een stapje verder en biedt een aantal andere opties aan waarmee je de kerst onvergetelijk maakt voor jouw personeel. Lees hier verder over wat je kunt verwachten als je je kerstpakketten via kerstpakketonline.nl bestelt deze keer.

Een groot assortiment kerstpakketten via kerstpakketonline.nl

Het eerste wat je opvalt als je je kerstpakketten via kerstpakketonline.nl gaat bestellen, is dat het assortiment enorm is. En dat klopt, want je hebt de keuze uit meer dan 800 pakketten. Deze zijn onderverdeeld in handige groepen, zoals thema’s, artikelen, kleuren, prijsklasse, enzovoorts. Je gebruikt de filters om de juiste kerstpakketten naar voren te brengen. Het is dus gelukkig niet nodig om het hele aanbod door te nemen. In het grote assortiment vind je vast een kerstpakket dat aansluit bij jouw wensen, behoeften en budget.

Maatwerk is ook een optie

De kant-en-klare pakketten maken het je gemakkelijker om een keuze te maken, maar dat betekent niet dat je één van de 800 kerstpakketten via kerstpakketonline.nl moet bestellen. Je kunt namelijk ook zelf een pakket samenstellen en voor maatwerk kiezen. Je geeft zelf aan wat je in het kerstpakket wilt toevoegen bij een deskundige medewerker van deze webwinkel. Samen bepaal je dan hoe je het pakket wilt laten inpakken, hoe je een thema toevoegt en hoe je het speciaal maakt. Kerstpakketten op maat bestellen via kerstpakketonline.nl kan als je meer dan 100 pakketten nodig hebt.

Het eigen keuze concept

Een andere optie die je krijgt is het eigen keuze concept. Je werknemers krijgen dan een giftcard waarmee ze in kunnen loggen op een website en daar hun eigen producten kiezen. Jij bepaalt hoeveel punten je je werknemers wilt geven en ook welke producten je wilt aanbieden. Dit is een goede optie als je tussen de kerstpakketten die je via kerstpakketonline.nl kunt bestellen toch niet kunt vinden wat je nodig hebt. Op deze manier weet je zeker dat je iedereen tevreden zult stellen, omdat iedere werknemer zelf kiest wat ze willen hebben. Als je meer dan 75 giftcards bestelt, dan krijg je een pagina die is uitgevoerd in je eigen huisstijl. Dat komt professioneel, bekend en persoonlijk over en je personeel begrijpt direct van wie het kerstgeschenk afkomstig is.

Verschillende pakketten in één bestelling

Een laatste optie die je krijgt als je je kerstpakketten via kerstpakketonline.nl bestelt is dat je dan je bestelling kunt opsplitsen in verschillende delen. Wil je een apart pakket geven aan je stagiaires, aan je uitzendkrachten en aan je vaste krachten, dan doe je dat dus in één handige bestelling. Op die manier kun je ook splitsen tussen mannen en vrouwen, bijvoorbeeld als je voor een verzorgingspakket kiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *