Eerste hulp bij lege koelkast

Wie kent deze situatie niet: het is bijna etenstijd en je wordt geconfronteerd met een koelkast zonder lekkere ingrediënten. Of je hebt écht geen zin om voor de derde week op rij dat vaste pastarecept te maken. Maar wat doe je dan? Spring je haastig op de fiets naar de supermarkt? Door Corona is een supermarktbezoekje een stuk stressvoller dan gewoonlijk. Daarnaast zijn er altijd dagen dat je écht geen zin hebt om te koken. Maar wat is je alternatief? Voor de zoveelste keer Thuisbezorgd? Gelukkig bestaat er nu een alternatief voor beide situaties, waar je online boodschappen kan doen én restaurantmaaltijden kan bestellen.

Hoe werkt dat dan?

Of je nu zin hebt om te koken maar niet de deur uit wilt voor boodschappen, of juist een lekkere restaurantmaaltijd wilt, Butlon is er voor jou. Via de website of de app bereik je de digitale supermarkt waar je online boodschappen kan doen. Die boodschappen worden vervolgens bij jou thuisbezorgd. Je kan op simpele wijze betalen via iDEAL en je bezorging volgen via de Track&Trace-functie. Extra handig: bij deze website kan je veel boodschappen in grote hoeveelheden bestellen. Dat bespaart weer geld op de lange termijn en betekent dat je niet steeds heen en weer hoeft te pendelen naar de supermarkt. Geen zorgen wat de verse producten betreft: deze webwinkel biedt een versgarantie.

Ik weet niet wat ik moet koken!

Veel grote supermarkten bieden hun bezoekers vaak leuke receptideeën aan. Dat is regelmatig broodnodig, want je hebt toch vaak zin in iets nieuws als je al je vaste recepten al een paar keer afgedraaid hebt. Deze webpagina biedt precies dezelfde dienst en helpt je verder als je vastloopt qua kookinspiratie. Allerlei ideeën zijn te vinden op de pagina wat eten we vandaaginspiratie. Wil je een keer Mexicaans koken? Deze website geeft je recepten, die je daarna met één druk op de knop kan bestellen via hun website. Ideaal! Maar dat is niet alles: op de website vind je zelfs inspiratie voor typische snackmomenten gedurende de week, zoals die luie zondagen waarvan we allemaal weten dat ze elke week langskomen.

Vandaag kook ik niet

Handig, al die boodschappen die je digitaal kan bestellen, maar natuurlijk komt er dan nog een extra stap bij kijken: het koken. Op sommige dagen wil je niets liever dan met één druk op de knop een restaurantmaaltijd tevoorschijn toveren. Geen stress, het online eten bestellen in Amsterdam en andere steden beperkt zich zeker niet tot de digitale supermarkt. Ze bezorgen ook maaltijden van restaurants en via de website of de app zie je in één keer of zij bij jou thuis bezorgen. Dankzij de ‘food places near me’-functie kan je een restaurant bij jou in de buurt kiezen. Deze internetsupermarkt plus is al actief in een enorm groot deel van Nederland, dus of je nu boodschappen of maaltijden zoekt: zij zijn er voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *