kerst chocolade

Je kent het wel, van die dingen waar je stiekem ongelofelijk van geniet, maar waar je toch niet helemaal voor durft uit te komen. Of jij nou stiekem chocolaatjes eet, slechte televisieprogramma’s kijkt of keihard meezingt met foute hitjes op de radio: Guilty Pleasures, iedereen heeft ze! In deze blog zetten we een paar van onze Guilty Pleasures op een rijtje, we zijn benieuwd of jullie je in ons lijstje herkennen!

1.Chocolade

Stipt op nummer 1 staat bij ons CHOCOLADE. We kunnen hier niet genoeg van krijgen. In elke vorm, chocolade is altijd genieten! Stiekem een hele reep chocolade opeten, in een keer! Of wat dacht je van een bak chocolade-roomijs, chocoladekoekjes of een pak chocolade bonbons? Hele specifieke Guilty Pleasure van ons is kerst chocolade. Van kerst chocolaatjes kunnen wij echt niet genoeg krijgen. En dan vooral van die kerstboompjes met spikkeltjes erop, heerlijk! Hier kunnen wij het hele jaar door wel van genieten. Ook in het voorjaar, in de zomer of met Pasen. We kopen daarom rond de kerstdagen altijd een hele grote voorraad in, maar op een of andere manier is die toch altijd eerder op dan dat het weer december is… Heel vreemd!

2.Series

Series kijken, aflevering na aflevering! Ook al heb je dat seizoen al 3x volledig van A tot Z gekeken. Wordt dat niet saai vragen mensen. Nou nee! Iedere keer dat je opnieuw aan je favoriete seizoen begint is het kijken bijna nog leuker dan de keer daarvoor. Je kan de zinnen van je favoriete acteurs zin voor zin meespreken, en je weet al precies wat er wanneer staat te gebeuren in het verhaal. Dus je kan je al uren verheugen op die ene romantische zoenscène! Heerlijk toch.

3.Muziek

Nog zo een typische Guilty Pleasure, muziek! Wat voor iemand een Guilty Pleasure is verschilt nog al, maar je weet alsnog precies wat wij bedoelen: dat ene liedje, waarbij jij uit volle borst meeschreeuwt, ongeacht of je de lyrics nou wel of niet kent. Heerlijk! In de auto, onder de douche: meezingen is dan altijd een feestje. En reken maar dat er met jou nog heel veel anderen net zo uit hun dak gaan zodra ze het intro van dit nummer horen. Heerlijk!

4.Kleding

Ook in fashionland zijn er heel wat Guilty Pleasures te bekennen. Dat ene shirtje, dat je al minstens 5 jaar hebt, en wat ook al minstens 5 jaar net niet helemaal in de mode van dit jaar valt. Maar boeie! Jij vindt het mooi en draagt het met veel plezier. Of dat ene shirt, van die net een beetje foute band, dat al net te vaak gewassen is maar toch (stiekem) een van je favorieten blijft. Heerlijk! Doe dit item vooral aan zou ik zeggen! En geniet van je Guilty outfit.