ipa
Bier

IPA bier van uitstekende kwaliteit bestel je via Mr. Hop

IPA bier, oftewel India Pale Ale bier, is van oorsprong afkomstig uit de periode van de Britse Koloniën. In dit tijd wilden de Britten namelijk graag het eigen bier drinken terwijl ze aan het reizen waren naar de overzeese koloniën. Omdat een schop naar India ongeveer vijf maanden onderweg was, moest het bier langer houdbaar gemaakt worden. Hierdoor werd er extra hop toegevoegd aan het bier en ontstond India Ale bier. Vandaag de dag gaat deze biersoort verder dan enkel de toevoeging van extra hop.

ipa

Kies uit bieren in verschillende smaken in de webshop van Mr. Hop

In de webshop van Mr. Hop kies je uit verschillende bieren met verrassende smaken. Het bier is weer eens wat anders dan bier uit de supermarkt en wordt uitgebracht in originele en leuke verpakkingen. Hierdoor weet je zeker dat je indruk kunt maken op vrienden, collega’s, familie of je partner. voorbeelden van bieren die je kunt bestellen in de webshop zijn Muifel CraAzy, Jopen Mooie Nel en VandeStreek Playground Alcohol Vrij.

ipa

Bestel je favoriete biertje eenvoudig en snel

Om te ontdekken wat voor soorten bier er vandaag de dag verkrijgbaar zijn, doet het je goed om de website van Mr. Hop te bekijken. Hier kun je je favoriete biertje eenvoudig en snel bestellen en voor vragen of advies kun je contact opnemen door even te bellen met een van de medewerkers. Wat voor soort bier haal jij binnenkort een keer in huis?