bierbrouw pakket kopen
Bier

Jouw eigen bierbrouw pakket kopen?

Je kunt ervoor kiezen om naar de winkel te gaan en daar jouw bieren kopen. Maar een eigen bierbrouw pakket kopen is veel leuker! Niet alleen leer je het vak brouwen, ook smaakt jouw eigen biertje velen malen lekkerder! Bij HOPT weet je als geen ander dat je hier kunt genieten van de lekkerste soorten. Zelf brouwen, maar dan wel met de hulp van HOPT.

Met meer dan tien jaar weet HOPT als geen ander dat brouwen uniek is en dit ook moet blijven. Hun biersoorten welke je kunt brouwen zijn dus allen uniek en smaken zeer subliem. Natuurlijk ligt het wel aan het soort bier wat je graag drinkt. Ben je namelijk meer van blond of hou je meer van IPA? Al met al vind je op deze website voldoende soorten en kun je direct jouw brouwerij pakket bestellen.

bierbrouw pakket kopen

Brouwen voor beginners en gevorderden

Als beginner zijnde is het wel aan te raden om ook daadwerkelijk te starten met de “beginners pakketten”. Hiermee leer je namelijk op de juiste manier te brouwen en zul je niet snel fouten kunnen maken. Zo zorgt HOPT er ook voor dat er een duidelijke handleiding meegeleverd wordt. Wel zo prettig als je wilt starten met brouwen toch? Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een bruin biertje te brouwen met maar liefst 7% alcohol. Heerlijk om te drinken en nog leuker om het ook zelf te mogen brouwen.