Kies voor gin zonder alcohol

alcoholvrije gin

Vrienden onder elkaar vinden het lekker om gin te drinken, het is een drankje wat de laatste jaren steeds populairder is geworden met name op feestjes en partijen. Gelukkig zien veel jongeren ook in dat alcoholvrije gin net zo lekker is als gin met alcohol, door het ruime assortiment bij alcoholfreedrinks.nl vind je altijd wel een lekkere gin die bij je past en kunt drinken op een verjaardag of feest. De volgende morgen ben je nog helder en kun je zonder een zwaar hoofd de dag weer fris beginnen.

Gin zonder alcohol

Wanneer je het officieel gaat bekijken, mag alcoholvrije gin eigenlijk geen gin genoemd worden. Volgens de wet mag gin pas gin genoemd worden wanneer er 37,5% alcohol in zit, alcoholvrije gin is wel gedestilleerd alleen bevat het geen alcohol. Bij de alcoholische variant is de jeneverbes de basisingrediënt, door de bes te combineren met botanische kruiden bijvoorbeeld citroen krijg je de unieke smaak van de variant die jongeren steeds lekkerder vinden.

Veilig naar huis van je feestje

Een feestje is leuk en gezellig maar mag natuurlijk nooit ten koste gaan van de verkeersveiligheid, alcoholvrij gin is daarom perfect om te drinken omdat je daarna nog gewoon auto mag en kunt rijden. Ook wanneer je medicijnen gebruikt kun je zonder zorgen een drankje drinken, het heeft veel voordelen om alcoholvrije varianten te drinken. Niet alleen van gin maar ook andere dranken, in de webshop van alcoholfreedrinks.nl vind je vele verschillende soorten dranken zonder alcohol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *