Lekker eten in Nijmegen

lekker eten bij Le staek

Lekker eten in Nijmegen, dan ga je natuurlijk naar Bistro Le Steak. Hier kan je heerlijk eten in een zeer ongedwongen sfeer. Elk gerecht wordt met de uiterste zorg bereid en dat proef je ook. De menukaart heeft veel verschillende gerechten waaruit je een keuze kan maken.

Bij binnenkomst wordt je hartelijk welkom geheten en kan je plaats nemen aan een tafeltje. Een gezellig plekje is bij de open haard. Terwijl het haardvuur aan is kan jij heerlijk genieten van jouw bestelde gerechten.

Bijzonder lekker eten

Bijzonder lekker eten in Nijmegen

Wanneer je een liefhebber bent van grill gerechten, dan ben je bij Le Steak zeker aan het juiste adres. Hier is het mogelijk om een heerlijke steak te bestellen. Aan jou de keuze hoe je deze gebakken wilt hebben. Al het lekkere eten kan je combineren met een goed glas wijn of een ander drankje. Laat je inspireren door de kok en geniet van het heerlijke eten.

Kom ook gezellig bij deze bistro eten en reserveer, online, een gezellig tafeltje. Bijna elke dag is het mogelijk om hier te komen eten, behalve op de maandag. Wil jij iemand verrassen met een heerlijk diner, dan is het mogelijk om een cadeaubon te kopen.

Grill

Gezellig terras

Vooral in de zomermaanden, wanneer het lekker weer is, is Le Steak een zeer gezellige plaats om te zijn. Behalve het leuke personeel, het heerlijke eten en het gezellig terras, kan je hier bijzonder goed genieten.

Tot ziens!