Stalen interieur voor in een restaurant: 3 ideeën

Restaurant met stalen interieur

Een stalen interieur wordt steeds populairder. Het ziet er stoer maar tegelijkertijd ook zeer chique uit. Niet alleen in huiselijke interieurs zien we staal terugkomen. Ook in restaurants werkt een stalen interieur erg goed. Wij geven je een aantal ideeën voor een stalen interieur in een restaurant. 

Waarom een stalen interieur? 

Er is natuurlijk een heleboel keuze als het gaat om interieur, dus waarom nou juist voor een staalbewerking kiezen? Een groot voordeel is dat een stalen interieur robuust, maar vooral ook enorm duurzaam is. Het materiaal gaat namelijk levenslang mee en dat is natuurlijk zeer voordelig. In restaurants worden dingen als tafels, stoelen, trappen en deuren veel gebruikt. Hierom is het handig als dit van staal is gemaakt. Daarnaast is staal ook makkelijk schoon te houden, wat voor de hygiëne in een restaurant erg prettig is. 

Stalen meubilair 

Meubilair dat afgewerkt is met staal ziet er ontzettend stoer, robuust en ook chique uit. Denk bijvoorbeeld aan een mooi, houten tafelblad met daaronder stalen poten. Hierbij passen stoelen met stalen poten of juist een stalen rug. Kijk hierbij goed naar wat bij de rest van het thema van je restaurant past. Het valt natuurlijk ook te combineren met andere meubels als je liever niet te veel staal in het interieur hebt. 

Stalen interieur

Stalen plantenbakken 

Denk bij stalen meubilair niet alleen aan stoelen en tafels, maar ook aan plantenbakken. Deze hebben wederom een robuuste en stoere uitstraling. De kleur van het staal in combinatie met de kleur van de planten geeft een erg mooi contrast. Hoge of lage plantenbakken, het is zeker weten een goede toevoeging aan het interieur van het restaurant.  

Stalen deuren, kozijnen en frames 

Of je nu wel of niet kiest voor stalen meubilair, stalen deuren, kozijnen of frames doen het ook altijd goed in het interieur. Deze worden bovendien steeds populairder. Stalen frames worden gebruikt als bijvoorbeeld scheidingswanden in het restaurant, als wijnrekken, als barrekken of puur als decoratie. 

Sfeer is erg belangrijk in een restaurant. Al deze ideeën zorgen voor een robuuste, stoere, schone en chique uitstraling. Het is ook makkelijk schoon te maken. Tot slot hoef je je geen zorgen te maken over dat dit interieur snel beschadigt. Het materiaal gaat namelijk levenslang mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *