Welke producten neem je tijdens het Herbalife dieet?

herbalife bestellen

Herbalife bestellen heeft een groot assortiment aan gezondheids en dieet producten. Deze verschillende producten zijn te verkrijgen via distributeurs van Herbalife. Deze distributeurs bieden jou gratis begeleiding aan bij het bereiken van jou persoonlijke doelen. Wanneer je wilt starten met Herbalife doet een distributeur altijd eerst een fitheidscheck met jou, hierin wordt bepaald hoe het met jouw gezondheid gesteld is en gekeken naar wat voor doelen jij wilt bereiken met de voeding en ondersteuning van Herbalife. Een distributeur weet veel over de verschillende Herbalife producten en kan jou vertellen welke producten jou in jouw situatie kunnen ondersteunen.

herbalife bestellen

Wat ik eet dan precies?

Om het dieet te volgen van Herbalife wordt geadviseerd 2 maaltijden per dag te vervangen door shakes met het formule 1 poeder van Herbalife. Deze shakes kan je met verschillende producten mengen zoals bijvoorbeeld: (plantaardige) melk, yoghurt, kwark of andere zuivelproducten. De shake van formule 1 kan ook nog aangevuld worden met extra eiwitpoeder wanneer je dit nodig hebt i.v.m. je sportieve activiteiten. Verder kan de Herbalife distributeur je adviseren om verschillende supplementen te nemen wanneer jij deze tekort komt. Naast het vervangen van 2 maaltijden mag je in de avond gewoon mee eten met wat de pot schaft, het is hierin wel belangrijk dat je voldoende groenten eet en niet te vet eet. Voor tussen de maaltijden door heeft Herbalife ook verschillende proteine repen of andere tussendoortjes in het assortiment. Je mag ook onbeperkt de meeste fruitsoorten nemen wanneer je tussendoor honger hebt. Wat verder erg belangrijk is, is voldoende vochtinname, dit kan je doen met een van de dranken die Herbalife aanbied, maar je kan ook voldoende water drinken.

Wanneer je weet wat je moet eten op een dag om af te vallen kan je Herbalife bestellen bij je distributeur. Er is veel smaakvariatie mogelijk in de shakes die je kan bestellen, enkele voorbeelden van smaken zijn: vanille, munt, bosvruchten, chocolade, coockie crunch, cafe latte, appel kaneel of aardbei. Wanneer je gezond wilt afvallen aarzel dan zeker niet om herbalife te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *